ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2016-2017

ΜΕΧΡΙ 3 Ιουνίου 2017

Αγαπητοί/ές φοιτητές και φοιτήτριες:
Η περίοδος της  ηλεκτρονικής  αξιολόγησης των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου θα λήξει στις 3.6.17. Η συμμετοχή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική. Για τα αποτελέσματα περασμένων αξιολογήσεων, για τους δείκτες των μαθημάτων και για τις εκθέσεις εσωτερικής αξιολόγησης του τμήματος μπορείτε να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο http://www.math.auth.gr/el/internal-evaluation
Για να μπορέσετε να λάβετε μέρος στην αξιολόγηση ενός μαθήματος του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών θα πρέπει να παραλάβετε τον ατομικό κωδικό (pin) που έχει εκδοθεί αποκλειστικά για το δικό σας ΑΕΜ και είναι διαφορετικός για κάθε μάθημα στο οποίο είστε εγγεγραμμένος/η, βλ. οδηγίες στο https://qa.auth.gr/pin/student . Ο κωδικός θα μοιραστεί σε κάποιες από τις διαλέξεις του μαθήματος.  Εάν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικό με την παραλαβή του κωδικού για την αξιολόγηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με εμένα (hara@math.auth.gr) ή την γραμματεία του τμήματος (info@math.auth.gr)
Για την αξιολόγηση, θα πρέπει  να εισέλθετε στη σελίδα https://qa.auth.gr με τον ιδρυματικό σας λογαριασμό και στη συνέχεια να επιλέξετε το μάθημα. Μετά την επιλογή του μαθήματος για αξιολόγηση   εμφανίζεται και το πεδίο εισαγωγή του κωδικού (pin) χωρίς την συμπλήρωση του οποίου δεν είναι δυνατό να προχωρήσει η διαδικασία.  
Η ανωνυμία της συμμετοχής σας είναι απόλυτα διασφαλισμένη. Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης θα γίνουν προσβάσιμα στους διδάσκοντες μετά την παράδοση της βαθμολογίας.
 
Χαρά Χαραλάμπους, Καθηγήτρια,
Συντονίστρια,
Ομάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης του Τμήματος

X