Πρόγραμμα μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2016-2017

A  N  A  K  O  I  N  Ω  Σ  Η
 
   Τα μαθήματα του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στο Τμήμα Μαθηματικών για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015 – 2016 θα αρχίσουν την
 
20/2/2017
 
σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα διδασκαλίας.
   Σε κάθε ώρα διδασκαλίας σημειώνεται πάνω δεξιά η αντίστοιχη αίθουσα. Οι αίθουσες Δ11 (υπόγειο), Δ21 (ισόγειο), Δ31 (1ος όροφος) βρίσκονται στη δυτική πτέρυγα του κτηρίου της Σχολής Θετικών Επιστημών, ενώ το αμφιθέατρο «Ν. Εμπειρίκος» (Αμφ.) βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου. Οι αίθουσες Μ0, Μ1, Μ2 (Αιθ Γ.Σ.) και Μ3 (Αιθ. Δ.Σ.) βρίσκονται στο 3ο όροφο του ίδιου κτηρίου, ενώ η αίθουσα C και τα Εργαστήρια Η/Υ στον 1ο όροφο του κτηρίου του Τμήματος Βιολογίας.
Τα υποχρεωτικά μαθήματα του προγράμματος σπουδών θα διδαχθούν σε ένα ή δυο ( Α, Β ) ή τρία (α,β,γ) τμήματα διδασκαλίας, στα οποία χωρίζονται οι φοιτητές με βάση το επώνυμό τους ως εξής:
 
                                                                          Α:     Α – Μ    και    Β:     N – Ω        α: Α- ΚΗ , β: ΚΙ- ΠΑ , γ: ΠΕ- Ω
 
   Τα εργαστήρια της Στατιστικής θα γίνουν σε έξι τμήματα   και η λειτουργία τους θα αρχίσει περίπου στο μέσον του εξαμήνου μετά από ανακοίνωση.
   Τα μαθήματα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στο Τμήμα Μαθηματικών για το δεύτερο διδακτικό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015 – 2016 θα αρχίσουν επίσης την
20/2/2017
 
 
σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα διδασκαλίας.
 

Announcement Type: 
X