ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2011-2012

Αγαπητές φοιτήτριες,
Αγαπητοί φοιτητές,
Χρόνια σας Πολλά και Χριστός Ανέστη!

Πλησιάζοντας στο τέλος του εαρινού εξαμήνου, έφτασε και πάλι η ώρα για να αξιολογήσετε τους διδάσκοντες και τα μαθήματά σας. Η αντικειμενική έκφραση της κρίσης σας αποτελεί ταυτόχρονα και υποχρέωσή σας, προκειμένου να βελτιωθεί -όπου είναι εφικτό- η ποιότητα της εκπαίδευσης που σας παρέχεται.

Η Ηλεκτρονική Αξιολόγηση στο τμήμα Μαθηματικών του Α.Π.Θ. θα γίνει από 26/4/2012 έως και 10/5/2012 . Τη συγκεκριμένη αυτήν περίοδο, στην ιστοσελίδα της ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΜΟ.ΔΙ.Π.) μέσω του συνδέσμου Είσοδος (https://qa.auth.gr/Shibboleth.sso/Login?target=https://qa.auth.gr/route-...) με τη χρήση του πανεπιστημιακού σας λογαριασμού μπορείτε να αξιολογήσετε τα μαθήματα που παρακολουθείτε σε αυτό το εξάμηνο, καθώς και τους αντίστοιχους διδάσκοντες.
Στο σύνδεσμο Οδηγίες Χρήσης (http://qa.auth.gr/el/manual) θα βρείτε τις απαραίτητες διευκρινίσεις για τη διαδικασία της αξιολόγησης.
Το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί έτσι, ώστε να διασφαλίζεται η ανωνυμία σας και να μην είναι δυνατή η ταυτοποίηση των απαντήσεών σας από κανέναν.

Στο τέλος της αξιολόγησής σας, υπάρχει ακόμη ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τη νέα διαδικασία. Παρακαλούμε θερμά να το απαντήσετε, ώστε να βελτιώνεται συνεχώς η διαδικασία της αξιολόγησης, για τη διασφάλιση της ποιότητας συνολικά στο ΑΠΘ, αλλά και για την οργάνωση των μελλοντικών εκπαιδευτικών στόχων του Πανεπιστημίου μας.

Οι παρατηρήσεις που κάνατε το προηγούμενο εξάμηνο έχουν ληφθεί -κατά το δυνατό- υπόψη.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σας.

Η Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών Υποθέσεων & Προσωπικού
Πρόεδρος Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας
Δέσπω Αθ. Λιάλιου
Καθηγήτρια Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας»

Τύπος Ανακοίνωσης: 
X